Páginas

martes, 3 de junio de 2014

27ª Fira Alternativa de València 6, 7 i 8 juny 2014

Artesarnia
Música en directe
Col·lectius socials, tallers i xerrades
Alimentació ecológica i vegetariana, distribuïdores...

Estarà situat, com en els últims anys, entre el Pont de les Flors i el Pont de la Peineta, i enguany, amb un lema molt interessant: OCI I TEMPS LLIURE.

Durant tot el cap de setmana la visió de l'oci es veurà reflectida en les diferents xerrades proposades pels grups de consum, centres socials, moviments ciutadans que hi participen. També hi haurà diverses actuacions musicals i d'esplai al llarg dels tres dies de la Fira. Entre els artistes participants: Nathan, Cures Inflables, Lilith i Dionís, Mascarita Clown, David Rodríguez, 46011, Candela Roots, Ki Sap, Nestor Mont, Xavi de Betera, Cifu o Carters Rockers...

En general, una proposta de tallers, xerrades i fórums, presentacions de publicacions, parades informatives de col·lectius socials i artesans, alimentació vegetariana i ecològica, i el diumenge mostra d'agricultura ecològica local organitzada pel Col·lectiu Caleidoscopi que ja fa 27 anys es varen plantejar la Fira Alternativa de València, com la forma d'expressió i difusió més genuïna i coherent de mirar i actuar sobre el món. Des de llavors, han tingut com a objectius donar a conèixer el treball artesanal, l'alimentació vegetariana i ecològica i el pensament crític que es reflecteix a través de les accions de les persones i col·lectius que participen a la Fira, i tot això sense rebre subvencions ni tenir personal remunerat.

     15M Benetússer us espera a la Fira Alternativa un any més.

(text extret de la invitació d'Administia internacional)

No hay comentarios:

Publicar un comentario